✓ Gratis Frakt ✓ Rask Levering ✓ 100% Unik Veggkunst
 

Garanti

Alle produkter som selges fra Artiks, kommer med en garanti. I løpet av denne garantiperioden så vil vi kompensere deg for hvilken som helst produksjonsfeil som produktet eventuelt måtte ha.

Før en kompensasjon kan utbetales, så må Artiks først få muligheten til undersøke produktet. Det er etter Artiks eget skjønn om vi velger å utøve denne rettigheten. Artiks har siste ordet om et nytt produkt skal utstedes.

Rettigheter ved returnering

Når du foretar et kjøp fra Artiks, så har du en 30-dagers returrett som trer i kraft den samme dagen du mottar produktet. Hvis du velger å benytte deg av din returrett, da må du klart og tydelig angi at dette er noe du ønsker. Husk at fra og med den dagen du mottar ditt produkt så starter nedtellingen på din 30-dagers returrett.

Når du returnerer et produkt så må dette produktet være i akkurat den samme tilstanden som det var da du mottok det. Du kan ikke bruke selve produktet hvis du ønsker å benytte deg av din returrett, men du kan naturligvis inspisere det fra topp til tå med forsiktighet. Hvis produktet er skadet eller har manglende deler som følge av uaktsom bruk fra din side, da vil du miste din returrett.

Ved returnering av produktet så må alle medfølgende deler være inkludert i den originale pakken – inkludert, men ikke begrenset til; alt i pakningen samt ekstra gaver som ble levert sammen med selve produktet.

Pris for returnering 

Du som kunde har ansvaret for fraktkostnader som påløper ved en produktreturnering til oss.

Uavhentede pakker

Artiks forbeholder seg retten til å debitere kunder 200 NOK per uavhentede pakke.

Refusjon av returnerte produkter

Hvis du har returnert produktet til Artiks, så vil vi refundere deg innen 30 dager etter vi mottok pakken fra deg. Du som kunde har ansvaret for fraktkostnader som påløper ved en produktreturnering til oss.

Personvern

Artiks opererer i henhold etter alle de relevante og nasjonale lovene om beskyttende datapersonvern - i alle de samtlige land som Artiks leverer til. Når du som kunde registrerer deg på Artiks, da aksepterer du også at vi lagrer din informasjon. Men, du har rett til å få adgang til all informasjon som vi har lagret om deg – dette er også i henhold etter alle nasjonale lover.

Kontraherende part

Disse vilkårene og betingelsene utgjør en bindende avtale mellom deg og Artiks. Som følge av denne avtalen, vil produkter og service som kjøpes på denne nettsiden leveres direkte til deg fra Artiks.

Tilleggsinformasjon

Du som kunde er forpliktet til å lese og akseptere våre Vilkår & Betingelser før du handler her på nettsiden.