✓ Gratis Frakt ✓ Rask Levering ✓ 100% Unik Veggkunst
 

Rammer

Grid List

Items 1-30 of 37

Set Descending Direction

Panelrammer, fotorammer og bildsrammer

Vi har rammer i mange forskjellige formater og flere stiler, som passer alle dine behov. Hvis du har malerier, bilder eller bilder som skal innrammes, kan vi nesten garantere at du finner noe pent, i akkurat riktig format, i vårt sortiment. Rammestørrelsene våre tilsvarer de vanligste standardstørrelsene for fotorammer og for rammer for plakater og plakater, og passer derfor generelt direkte uten behov for å beskjære bildet eller bruke et paringsoppsett rundt bildet. Vi gjør jobben enkel for deg ved å bare bestille riktig rammeformat og sette inn bilder, plakater og bilder direkte uten ekstra arbeid.

Plexiglas beskytt bilden din

Rammene våre kommer med en pleksiglassplate, som holder bildet på plass og beskytter det mot skader. Plexiglass er et godt materiale fordi det er lett, gjennomskinnelig akkurat som glass, men i motsetning til vanlig glass, sprekker det ikke. Ikke noe problem med å måtte rydde opp tusenvis av glassflis fra gulvet hvis ulykken skjedde. Det verste som kan skje er at rammen går i stykker hvis du slipper den i gulvet, så du må kjøpe en ny.

Tre rammer i diskrette farge

Det er motivet som skal stå i sentrum. Derfor har vi valgt rammer som visuelt tar for mye plass, enten fordi de er unødvendig tykke eller fordi de har skumle farger. Rammen skal være akkurat det. En diskret ramme som tydelig indikerer hvor bildet slutter og bakgrunnen begynner. Vi har valgt å selge trerammer fordi vi setter pris på enkle, naturlige materialer og synes de formidler en avslappet og naturlig følelse som vi tror du setter pris på. Når det gjelder styrke fungerer treverk like bra som metall eller plastmateriale, og vi ønsker at avtrykket vårt skal være så lite som mulig, og da passer bare tre perfekt.

Ramme for alle våre bilder og alle deler andre

Du vil merke at rammene våre er veldig gode og rimelige. Vi selger rammer som passer til alle bildene våre, uansett hvilket format du velger, men hvis du undersøker saken litt, vil du oppdage at rammene våre passer til nesten alt. Når du i tillegg ser hvilke rammer av god kvalitet, tror vi at du vil ønske å bruke dem til alt og ikke bare plakatene våre. Vi har rammer til alle anledninger, så pass på og kjøp rammer til bryllupsbilder, konfirmasjonsbilder, bilder av barna, eller hva du måtte trenge. Du trenger ikke kjøpe en plakat fra oss.