DIN HANDLEKURV

Om Våre Produkter

Tusenvis av designs på våre plakater

Alle designs på våre plakater er enten håndplukket eller designet av svært talentfulle designere her hos Artiks. Alle plakatene vises frem sammen med interiør, i tillegg har vi også temakategorisert alle våre trykk – alt dette har vi gjort her slik at det skal bli lettere for deg å finne nettopp det du er på utkikk etter. Enten det er kart, dyr, abstrakt, svarthvitt eller annet du er på jakt etter – så vil vår oversiktlige temakategorisering gjøre alt dette mye lettere for deg. Du kan også bruke vår søkemotor her på nettsiden for å finne ditt ønskede tema eller en spesifikk plakat.

Hvilken størrelse og dimensjoner på plakaten skal man velge?

Plakatene her hos Artiks kommer i flere ulike dimensjoner og størrelser. Dimensjonene varierer fra vertikalt, horisontalt eller firkantede formater. Størrelsene varierer fra 60*90 cm til de mindre størrelsene som ligger på 14*21 cm.

Hvis du trenger hjelp til å velge dimensjoner, designs eller størrelser – så kan du jo alltids chatte med oss eller send en e-mail. Våre designere vil kunne hjelpe deg med å finne en perfekt match.

Valg av ramme til plakaten din

Her har vi også rammer til alle våre dimensjoner og størrelser – disse rammene er designet til å passe helt perfekt til nettopp våre plakater. Når du har funnet de plakatene som du ønsker å kjøpe, så kan du også helt enkelt velge å kjøpe flotte rammer her hos oss som vil passe midt i blinken til de spesifikke plakatene du har valgt. Alle rammer her hos Artiks er håndlagde med høykvalitets materiale - av erfarne rammemakere.

Kvaliteten på våre plakater

Kvalitet og fornøyde kunder er ekstremt viktig for oss. Og det er nettopp derfor vi kun bruker høykvalitets papir, blekk og printere fra øverste hylle i produksjonen av våre plakater. Det er på denne måten at vi kan garantere at våre produkter har en livslang holdbarhet og at kvaliteten på selve trykket blir helt prikkfri.

Ønsker du å designe plakater for oss?

Vi er alltid på jakt etter talentfulle illustratører, fotografer og grafiske designere slik at vi kan tilby våre kunder nydelig og unike designs på våre plakater. Hvis du ønsker å høre mer om hvordan vi samarbeider med designere, send oss en e-mail på: info@artiks.no

New