✓ Gratis Frakt ✓ Rask Levering ✓ 100% Unik Veggkunst
 

Frakt / Leveranse

Det vil ta 1-2 virkedager å behandle din bestilling uansett hvilket frakt / leveranse -alternativ du valgte. Vi sender ut bestillinger alle dager fra mandag til fredag, unntaket er helger og helligdager. Vennligst regn med opptil 2 virkedager for behandling av bestillingen din. Dvs. hvis du la inn bestillingen din på en mandag, så vil vi behandle og sende den ut tirsdag eller onsdag.

Her hos Artiks prøver vi alltid å tilby de beste produktene og til konkurransedyktige priser. Dermed blir vi nødt til å ta betalt for hver enkelt pakke som du eventuelt måtte velge å ikke hente på postkontoret. Vi håper du har forståelse for at dette bare er for å dekke våre utgifter for behandling og utsendelse av pakken din. Og ved å ha denne avgiften på uavhentede pakker, så forsøker vi å sikre at våre kunder her hos Artiks får best mulig service og til konkurransedyktige priser. Per dags dato ligger denne avgiften på 200 NOK for hver nektet -og uavhentet pakke.

Bytte / Returnering

Alle produkter som kjøpes på Artiks.no har en 30 dagers returrett, denne trer i kraft samme dagen du mottar produktet. Hvis du ønsker å bruke din returrett, da må du klart og tydelig angi at dette er noe du ønsker før du returnerer produktet.

Når du returnerer et produkt så må dette produktet være i akkurat den samme tilstanden som det var da du mottok det. Du kan ikke bruke selve produktet hvis du ønsker å benytte deg av din returrett, men du kan naturligvis inspisere det fra topp til tå med forsiktighet. Hvis produktet er skadet eller har manglende deler som følge av uaktsom bruk fra din side, da vil du miste din returrett.

Ved returnering av produktet så må alle medfølgende deler være inkludert i den originale pakken – inkludert, men ikke begrenset til; alt i pakningen samt ekstra gaver som ble levert sammen med selve produktet.